Tutustu syksyn webinaarien ohjelmiin - varaa myös juridiikkaseminaari kalenteriisi

Pikassoksen sosiaalialan ajankohtaiskatsausten ja Muutokseen pyrkivä sosiaalityö -seminaarisarjan tämän syksyn ohjelmat on julkaistu. Aikatalu noudattaa totuttua (ks. alta lisätietoja). Juridiikkaseminaarin ajankohta on 27.9. klo 9-12 ja se kannattaa varata kalenteriin!

Tilaisuudet toteutetaan Teams-etäyhteyden kautta ja ne ovat maksuttomia. Ajankohtaiskatsauksiin ja Muutokseen pyrkivä sosiaalityö -seminaareihin ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Juridiikkaseminaari vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Tervetuloa mukaan!

Sosiaalialan ajankohtaiskatsaukset

Ajankohtaiskatsaukset käynnistyvät perjantaina 1.9. ja niitä pidetään joka perjantai-aamu klo 9.00-9.30. Aiheina ovat muun muassa: 

  • vammaisneuvosto hyvinvointialueen vaikuttamistoimielimenä, rikos- ja riitä-asioiden sovittelu, sosiaaliasiamiehen puheenvuoro

  • rumat luvut ja ihmisoikeuksien puutteet väestödatassa, sosiaalityö ja hyvinvointialueet sosiaalityön professiojohtamisen näkökulmasta, tietoa aikuissosiaalityön saavutettavuudesta

  • ajankohtaista lähisuhdeväkivaltatyöstä, sosiaalialan kirjaamisrakenteista, päivystyksellisistä sosiaalipalveluista ja monia muita aiheita..

Luvassa on siis kiinnostavia aiheita ja alustajia. Tutustu koko ohjelmaan ja poimi Teams-linkki ajankohtaiskatsausten sivulta.

Muutokseen pyrkivä sosiaalityö -seminaarisarja

Muutokseen pyrkivä sosiaalityö -seminaarisarja alkaa 18.8. klo 13.00-14.30 aiheella Toimistoja pakeneva sosiaalityö - Kokemuksia monella tasolla liikkuvasta aikuissosiaalityöstä.

Seminaarisarja sai alkunsa kun Pikassoksen työntekijät Anna Pekkarinen ja Minka Leino-Holm "paasasivat", että maailman pitäisi muuttua eikä aina asiakkaan. Siitä se sitten lähti..

Seminaarisarja pidetään joka toinen perjantai-iltapäivä. Tutustu ohjelmaan ja poimi Teams linkki Muutokseen pyrkivä sosiaalityö -webinaarien sivulta. 

Juridiikkaseminaari 

Tänä syksynä juridiikkaseminaarin aiheena on "Monialaisuus vahvuutena – oikeudellisia näkökohtia erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden monialaiseen auttamiseen".

Seminaari pidetään keskiviikkona 27.9. klo 9-12.00 Zoom-etäyhteydellä. Varaa aika kalenteriisi ja seuraa ilmoitteluamme - ennakkoilmoittautuminen nimittäin vaaditaan. Etukäteiskysymyksiä saa lähettää ja niistä ohjeistetaan myös myöhemmin.

Esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeemme tai seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa saat ajantasaista tietoa toiminnastamme.

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.
sisään Ajankohtaista
Blogimme
Arkistoi
Vastaisitko kyselyyn asunnottomuudesta Pirkanmaalla?