Oletko jo tutustunut uuteen Muutokseen pyrkivä sosiaalityö -seminaarisarjaan?

Pikassos järjestää uutuutena Muutokseen pyrkivä sosiaalityö -seminaarisarjan tänä keväänä. Seminaarisarja järjestetään joka toinen perjantai kello 13 - 14.30 Microsoft Teamsilla, ja se on avoin kaikille kiinnostuneille. 

Löydät seminaarisarjan kevään 2023 ohjelman sivustoltamme.

Seminaarisarjassa käsitellään teemoja, sosiaalisia ja kulttuurisia taustatekijöitä sekä ilmiöitä, jotka voivat olla ammatillisesti haastavia tai herätellä yllättäviäkin tunteita. Seminaarisarjan avulla pyritään herättämään keskustelua ja pohdintaa esimerkiksi sosiaalityön ja yhteiskunnan muutostarpeista sekä paikoista ja rooleista, joita sosiaalityö voi ottaa. Sarjan taustalla kulkee kysymys siitä, kenen kokemuksella on väliä ja miksi sekä miksi toisten kokemukset ovat äänekkäämpiä kuin toisten. Seminaarikertojen rakenne on aina sama: ensin annetaan puheenvuoro käytännön asiantuntijalle, minkä jälkeen alustusta ja teemaa kommentoi tutkija.

Ajankohta: Joka toinen perjantai-iltapäivä kello 13.00 - 14.30. Seminaarisarja toteutuu keväällä 2023 joka toinen perjantai 14.4.2023 alkaen siten, että viimeinen seminaarikerta on 9.6.2023.

Liity seminaariin (Teams)

Tallennamme seminaarit ja viemme Pikassoksen YouTube-kanavalle, mikäli puhujat antavat luvan. Tallenteet ovat saatavilla Pikassoksen YouTube-kanavalla koko vuoden 2023 ja kevään 2024. Seminaarisarja jatkuu syksyllä elokuun puolivälistä jouluun saakka.

Lisätietoja: Anna Pekkarinen ja Minka Leino-Holm

sisään Ajankohtaista
Blogimme
Arkistoi
Osaamiskeskukset: Hallitusohjelmaan sosiaalihuollon tutkimus ja kehittäminen