Tervetuloa Pikassos-alueen gerontologisen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen käytäntö- ja kehittämisfoorumiin

Gerontologisen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen käytäntö- ja kehittämisfoorumi on tarkoitettu sekä gerontologista sosiaalityötä asiakastyössä tekeville ammattilaisille että gerontologista sosiaalityötä johtaville ja kehittäville.

Foorumi on suunnattu Pikassos-alueen eli Pirkanmaan, Satakunnan ja Kanta-Hämeen alueilla eri sektoreilla ja toimintaympäristöissä työskenteleville ammattilaisille. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään 23.11. klo 10-12. 

Olet tervetullut foorumiin esimerkiksi, mikäli työskentelet hyvinvointialueen sosiaalihuollossa ikääntyneiden kanssa sosiaalityön tai sosiaaliohjauksen keinoin, kolmannella sektorilla gerontologista sosiaalityötä tarvitsevien ihmisten kanssa, oppilaitoksissa tulevia gerontologisen sosiaalityön ammattilaisia kouluttamassa tai tutkit gerontologista sosiaalityötä. Myös muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Foorumin tarkoituksena on jakaa kokemuksia gerontologisen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen käytännöistä ja kehittämisen suunnista, tarjota kollegiaalista tukea gerontologisen sosiaalityön ja sen kehittämisen parissa toimiville sekä luoda näköaloja gerontologisen sosiaalityön tulevaisuuksista. Tavoitteena on avoimen keskustelun mahdollistava moniääninen foorumi.

Ensimmäisellä tapaamisella tutustutaan, keskustellaan foorumin toiminnasta sekä kuullaan ja vaihdetaan ajatuksia gerontologisesta sosiaalityöstä. Tapaamiset järjestetään lähtökohtaisesti Microsoft Teamsissa. Tapaamisten rytmityksestä sovitaan yhdessä foorumin jäsenten kanssa, mutta lähtökohtaisesti tapaamisia on noin neljä kertaa vuodessa. 

Voit ilmoittaa halukkuudestasi osallistua foorumiin sekä ilmoittautua ensimmäiseen tapaamiseen oheisen lomakkeen kautta: https://link.webropol.com/s/gerofoorumi

Ilmoittautumisen yhteydessä voit vastata alla oleviin kysymyksiin, jotka auttavat meitä valmistelemaan tulevaa tapaamistamme. Näihin vastaaminen ei kuitenkaan ole pakollista. 

  • Kerro millaista kokemusta sinulla on gerontologisesta sosiaalityöstä ja / tai sen kehittämisestä.

  • Kerro omasta roolistasi gerontologisen sosiaalityön kokonaisuudessa maakunnassasi (tai muualla).

  • Mikä on mielestäsi keskeisintä gerontologisessa sosiaalityössä?

  • Mitä asiaa gerontologiseen sosiaalityöhön liittyen haluaisit erityisesti pohtia tällä foorumilla?

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Anna Pekkarinen (anna.pekkarinen@pikassos.fi) 

sisään Ajankohtaista
Blogimme
Arkistoi
Uutiskirje 9/2023 on julkaistu! Mukana mm. Sosiaaliasiamiehen kynästä: Monialaisuus vahvuutena?