Pikassos kerää tietoa asumiseen liittyvistä haasteista Sisä-Suomen yhteistyöalueella alueen hyvinvointialueiden, Tampereen kaupungin ja SONet BOTNIAn kanssa

Asumisen haasteisiin liittyvät ilmiöt Sisä-Suomen yhteistyöalueella -kyselyllä selvitetään asunnottomuutta ja asumisen haasteita Sisä-Suomen yhteistyöalueella (Etelä-Pohjanmaa, Kanta-Häme ja Pirkanmaa). Vastauksia toivotaan kaikilta, jotka kohtaavat työssään asunnottomuutta tai sen uhkaa. Kyselyyn pääsee vastaamaan osoitteessa https://link.webropol.com/s/asuminen-sisa-suomen-ytalla.

Kyselyllä kartoitetaan asunnottomuutta sekä ilmiöitä ja tuen tarpeita, jotka liittyvät päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksiköissä asuvien ja itsenäisesti asuvien asumisen haasteita kokevien olosuhteisiin. 

Kyselyn toteuttavat Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan hyvinvointialueet ja Tampereen kaupunki alueiden sosiaalialan osaamiskeskusten  SONet BOTNIAn ja Pikassoksen kanssa. Tuloksia käytetään asumiseen liittyvien havaintojen raportoinnissa, yhteiskunnallisessa vaikuttamistyössä ja palvelujen kehittämisessä. 

Kysely on avoinna 12.5.2024 saakka, ja sitä saa jakaa vapaasti Sisä-Suomen yhteistyöalueen eri toimijoille. 

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Anna Pekkarinen (anna.pekkarinen@pikassos.fi). 

sisään Ajankohtaista
Blogimme
Arkistoi
Muista meidän Youtube-kanava!
.