Asiamieheen saat yhteyden eri tavoin:

PUHELIMELLA numerosta 050 599 6413

pääsääntöisesti maanantai klo 12 -15, tiistai - torstai klo 9 -12. Perjantaina ei ole puhelinaikaa. Voit halutessasi jättää nimesi ja yhteystietosi asiamiehen yhteydenottoa varten.

SÄHKÖPOSTILLA Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomaathan, että sähköposti ei ole suojatussa verkossa. Salassapidettäviä tietoja ei suositella lähetettäväksi sähköpostilla. Vastaaminen voi kestää muutaman päivän lomien tai poissaolojen vuoksi.

KIRJEELLÄ Postiosoite: Pikassos Oy /Loippo, Satu; Åkerlundinkatu 2 A, 3 . krs.33100 TAMPERE

ASIOINTITILI

Sosiaaliasiamiehelle voi lähettää postia sähköisessä muodossa Suomi.fi -palvelun kautta. Voit toimittaa sen kautta myös tilannettasi kuvaavia asiakirjoja ja liitteitä. Voit ottaa palvelun käyttöösi tunnistautumalla Suomi.fi – verkkopalveluun. Sinun tulee tunnistautua ensin.

Toimi näin:
1. Tunnistaudu Suomi.fi-verkkopalveluun (suomi.fi) pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.
2. Siirry valikosta kohtaan ”Viestit”.
3. Valitse "Suostun vastaanottamaan kaikki viestit ja todisteelliset tiedoksiannot sähköisesti". Tällä valinnalla annat yleisen suostumuksen siihen, että Suomi.fi-viestejä käyttävät julkisen hallinnon organisaatiot saavat toimittaa sinulle viestejä, tiedoksiantoja ja päätösasiakirjoja sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Tällöin viestejä ei toimiteta postitse.
4. Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoitukset saapuneista viesteistä. Voit myös myöhemmin muuttaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta.
5. Valitse oikeasta yläpalkista ”valikko” ja sieltä viestit.
6. Valitse ”kirjoita viesti” ja vastaa pakolliseen ”viestin vastaanottaja” -kenttään ”Sosiaaliasiamies – Akaa, Urjala, Hattula, Hämeenlinna, Janakkala, Hausjärvi, Loppi, Riihimäki, Forssan hyvinvointikuntayhtymän kunnat”
7. Kirjoita viesti, liitä liitetiedostot ja lähetä viesti.
8. Sosiaaliasiamies vastaa viestiisi. Vastaaminen voi kestää joitakin päiviä poissaolojen, työmatkojen tai loman vuoksi.

Sosiaaliasiamiehen tapaamisesta sovitaan erikseen.

Sosiaaliasiamiehen palvelu on maksutonta.