KiTi hankelogo koko nimi pysty

KiTi-hankkeessa kehitettiin sosiaalihuollon kirjaamista ja tilastointia Kanta-Hämeessä. Hankkeessa olivat mukana Hämeenlinna, Hattula ja Janakkala sekä Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä, johon kuuluu Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä. Hankkeessa yhdenmukaistettiin Hämeenlinnan seudun kunnissa ja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymässä tuotettujen lastensuojelun ja aikuissosiaalityön sosiaalipalvelujen kirjaamis- ja tilastointikäytäntöjä, sovittiin yhteisistä tilastoista sekä otettiin käyttöön kansallisten linjausten mukaisia asiakasasiakirjapohjia ja luokituksia.

Hanke sai toiminnalleen rahoitusta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen OPER-yksiköstä. Hankkeen valtionavustusosuus oli 199.030€ ja hankkeen kokonaisbudjetti 275.580€. Hanketta hallinnoi Hämeenlinnan kaupunki ja toteutuksesta vastasi sosiaalialan osaamiskeskus Pikassos. Hanketta koskevia dokumentteja voit ladata hankkeen aineistokansioista

Lue lisää sosiaalihuollon tiedonhallinnan kehittämisestä THL:n sivuilta. Tästä näet kuvaukset THL:n rahoittamista muista sosiaalialan tiedonhallintaan liittyvistä projekteista.

Saadaksesi edelleen ajankohtaista tietoa sosiaalialan tiedonhallinnasta, kannattaa liittyä THL:n sähköpostilistalle.

 

LISÄTIETOJA KITI-HANKKEESTA

Anni Kuhalainen suunnittelija, Pikassos anni.kuhalainen(at)pikassos.fi 050 357 4432