Kansa-koulu III -hankkeen suositut verkkovalmennukset saavat jatkoa! Myönteisen rahoituspäätöksen saanut Kansa-koulu 4.0 -hanke valmentaa sosiaalihuollon ammattilaisista kirjaamisasiantuntijoita vuoden 2022 syksyllä. Neljän viikon mittainen valmennus suoritetaan itseopiskeluna digitaalisessa oppimisympäristössämme Kirjaamisfoorumissa. Suomenkielisiin valmennusryhmiin on nyt valinnat tehty. Jos hait mukaan, tarkista sähköpostisi (myös roskaposti). Ruotsinkieliseen valmennukseen voi vielä hakea mukaan!

Valmennuksen suorittaneet saavat käyttöönsä omassa työyhteisössä hyödynnettäviä valmennusmateriaaleja sekä kirjaamisasiantuntijaverkoston tuen. Verkoston kautta asiantuntijat saavat tuoretta tietoa sosiaalihuollon kirjaamisesta ja tiedonhallinnasta. Haku valmennuksiin on auki sekä yksityisellä että julkisella sektorilla toimiville organisaatioille. Valmennuspaikkoja ei ole korvamerkitty tai jaettu etukäteen, vaan kaikki paikat jaetaan hakumenettelyllä, johon kuuluu lyhyt motivaatio-osuus. Valmennusta tarjotaan suomeksi ja ruotsiksi.

Lisätietoja saat myös hankkeen verkkosivuilta: www.kirjaamisfoorumi.fi

Kansa-koulu 4.0 -hanke tarjoaa myös tukea ja ajankohtaista tietoa jo valmennetuille kirjaamisasiantuntijoille verkostotoiminnan muodossa. Saat lisätietoa verkostojen toiminnasta pian. Seuraa siis uutiskirjettämme!

HUOM! Muistathan tilata uutiskirjeemme uudestaan, mikäli sähköpostiosoitteesi vaihtuu.

Kansa-koulu 4.0 on järjestyksessään neljäs sosiaalihuollon kirjaamisosaamista vahvistava Kansa-koulu -hanke. Hankkeen toteutuksesta vastaavat yhteistyössä sosiaalialan osaamiskeskukset. Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt hankkeelle valtionavustusta vuoden 2022 loppuun. Avustus on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, jonka rahoitus tulee EU:n elpymisvälineestä (Next Generation EU).

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Pikassoksen alueen Kansa-koulun aluekoodinaattori Anni Kuhalaiseen.