Tule mukaan Kehittämisestä käytäntöön -työpajaan 13.12.2018 klo 8:30 -15:45 Tampereelle, pääkirjasto Metsoon.Työpajan teemana on Suuntaviivoja monitoimijaiseen työskentelyyn lapsiperheiden lasten ja aikuisten kanssa.

Tilaisuuden tarkoituksena on esitellä LAPE Pippuri- ja PRO SOS -hankkeissa tehtyä työtä ja konkreettisia tuloksia sekä pohtia yhdessä, miten monitoimijaisen työn toimintamalleja saadaan jalkautettua Pirkanmaan kuntiin ja miten eri palveluiden ja toimijoiden välistä yhteistyötä voidaan vahvistaa.

Tilaisuus on suunnattu aikuisten, lasten ja perheiden palveluiden monialaisille toimijoille ja kehittäjille, kokemusasiantuntijoille, sote- ja maakuntavalmistelijoille, tutkijoille ja muille työpajateeman kehittämisestä kiinnostuneille. Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti Pirkanmaan toimijoille, mutta alueen ulkopuoliset toimijat ovat myös tervetulleita. Järjestäjät: LAPE Pippuri-, PRO SOS- ja Pirkanmaa2021 -hankkeet sekä Sosiaalilan osaamiskeskus Pikassos. Tilaisuuden kutsu ja ohjelma ladattavissa tästä linkistä.

Ilmoittautuminen 5.12. mennessä https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/16939/lomake.html