Pirkanmaan sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon yksikkö ja sosiaalialan osaamiskeskus Pikassos kutsuvat kuntien sosiaalipalveluiden työntekijöitä osallistumaan ketjulähettitoimintaan. Toiminta perustuu ketjulähettijaksoon, joka on viikon mittainen suunnitelmallinen ja tavoitteellinen tutustumis- ja oppimisjakso erikoissairaanhoidossa tai perusterveydenhuollossa. Toiminnan tavoitteena on lisätä eri toimintayksiköiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista sekä vahvistaa työntekijöiden osaamista.

Kuntien sosiaalipalveluiden työntekijät voivat lähteä ketjulähettijaksolle Taysiin valitsemaansa yksikköön. Yhteistyön ja osaamisen kehittämisen kannalta kiinnostavia kohteita löytyy esim. lastenpsykiatrialta ja kehitysvammahuollosta. Vaihtoehtoihin voit tutustua pizza-listalta. Lisätietoa: kutsu ketjulähettitoimintaan sekä toiminnan esittely.

Yhteydenotot: Riitta Salunen, perusteveydenhuollon yksikkö (riitta.salunen(at)pshp.fi) ja Minna Niemi, Pikassos (minna.niemi(at)pikassos.fi). Ketjulähettijaksojen varaukset: Minna Kylmäniemi (minna.kylmaniemi(at)pshp.fi, p. 311 66594).