PRO SOS -hanke – Pikassoksen osahanke järjestää kaksi tilaisuutta teemasta TALOUDELLINEN SOSIAALITYÖ

Aika: tiistaina 9.5.2017 ja 6.6.2017 klo 12:30-15:30
Paikka: Tampere, Tammelakeskus, Lähitorin Sali

Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, minkä vuoksi toivomme ilmoittautumisia viimeistään tiistaina 3.5.2017 webropolin kautta.

Tammelakeskuksen osoite on Itsenäisyydenkatu 21 B, mutta käynti on sisäpihalta. Lähin parkkihalli on Tullintorin parkki. Joitakin autopaikkoja löytyy sivukaduilla Tammelan alueelta. 

Taloudellisen sosiaalityön tilaisuuksiin ovat tervetulleita PRO SOS -hankekuntien sosiaalityön ammattilaiset, heidän monialaiset yhteistyökumppaninsa, sosiaalityön asiakkaat sekä muut teemasta kiinnostuneet. Tilaisuudet muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden eli päivämäärät eivät ole vaihtoehtoisia vaan molempiin päiviin toivotaan osallistumista. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Tilaisuuksissa pohditaan, mitä on taloudellinen sosiaalityö, ja mitä se voisi olla sosiaalityössä sekä sosiaaliohjauksessa. Tervetuloa kuulemaan aiheesta ja työstämään innostuneessa seurassa sitä, mitä taloudellinen sosiaalityö voisi olla juuri sinun työssäsi asiakkaiden tukena. Asiantuntijana tilaisuuksissa on lehtori Katri Viitasalo Jyväskylän yliopiston Kokkolan toimipisteestä. Voit tutustua Katri Viitasalon Vaasan aikuissosiaalityön päivillä esittämiin dioihin aiheesta: http://www.sonetbotnia.fi/tiedostopankki/709/4_Viitasalo.pdf

Lisätietoja tilaisuuksista: hankekoordinaattori Heli Toroska