Pikassoksen koolle kutsumassa Pirkanmaan sosiaalialan kehittäjäryhmässä kuntaedustajat pyrkivät edistämään sosiaalipalveluja alueellisesti ja kansallisesti. Kehittäjäryhmän perustamiskokous pidettiin syyskuussa 2015. Ryhmällä on tukenaan toimialakohtaiset työrukkaset, jotka keskittyvät lasten ja lapsiperheiden sosiaalipalveluihin, aikuissosiaalityöhön ja ikäihmisten palveluihin.

Vuonna 2016 kehittäjäryhmän yhtenä tehtävänä on ollut toimintaympäristön kuvaus, jonka voit avata tästä linkistä. Lisäksi kehittäjäryhmä työrukkasineen on laatinut toimialakohtaisia tuotoksia, joista on tehty Power Point ‑esitykset. Pääset esityksiin seuraavista linkeistä: 1) lasten ja lapsiperheiden sosiaalipalvelut, 2) aikuissosiaalityö, 3) ikäihmisten palvelut ja 4) esityksiä keskitettäviksi sosiaalipalveluiksi. Syyskauden tuotokset valmistuvat vuodenvaihteessa.

Lisätietoja kehittäjäryhmän toiminnasta antavat Kristiina Laiho ja Minna Niemi (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).